Słyszałam o iris folding, koleżanka podjęła się nawet trudu pokazania mi tej techniki na skrawkach gazet, ale dopiero teraz widzę w pełnej krasie jak to wygląda i jestem pod wrażeniem.
czego to człowiek już nie wymyśli - wiecie co dziewczynki Ja ostatnio z braku funduszy zaczęłam projektować sobie sama papier do IF - mam z tego powodu istny poligon w pokoju, ale za to czuję się jak w niebie... wszędzie gdzie sie nie spojrzę są kartki, karteczki, kredki, pastele, farby, tusze, pędzle, patyczki i wszystkie inne rzeczy nadające się do wesołej twórczości uwielbiam ten stan, kiedy coś mnie tak nakręca,że nie potrafię od tego odejś choćby na sekundę - dawno nie czułam się tak rewelacyjnie...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum