Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 11:10
To jeszcze wrzucam notesik Niestety przedobrzyłam, bo spryskałam go lakierem w sprayu, żeby zabezpieczyć papier, no i trochę rozmyło mi tekst. Mam nauczkę na przyszłość, wiadomo "lepsze wrogiem dobrego"
notes.jpg
Plik ściągnięto 1085 raz(y) 67.52 KB
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ivy bardzo ciekawy pomysł na pudełko i skoroszyt. Jestem pod wrazeniem i podoba mi się bardzo.
W przyszłości aby nie rozmył się napis spryskaj przez sekundę dosłownie i to z 20 cm. odległosci. Następnie powtarzaj ze trzy razy ale króciutko. NIc się nie stanie zapewniam. Tak właśnie miałam kiedy spryskiwałam za długo wycieniowane pigmentem spękania. Wszystko wypływało. EKspert doradził mi, aby robić to krótko i z odległości odpowiedniej. Teraz problem nie istnieje. Nic się nie rozmywa.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Ivy , najważniejsze, bo nie napisałam dokladnie. Pierwsza spryskana z odległości warstwa musi przyschnąć dobrze, potem także kolejne w odstępach czasu. I cienkie warstwy - to ważne
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum