wszystkich chetnych zapraszam na moj drugi dział jak szalec to szalec
pozdrowionka dla wszystkich
OZDÓBKOWO » Pleć mydl woskuj - i wszystkie inne rękodzieła » *Jasmina*moja tworczosc: obrazki, orginalne pokoje itp
_________________ "kochaj mnie, tak niewiele a tak duzo chce"
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Marzec 2008, 21:53
A mnie bardzo podoba się misiek i koro- drewienka, ale koncepcje te dla mnie zgoła inno- bajkowe
Kora + coś retro, np. bicykl, a misiek z czyms bardziej klasycznie scrapbookowym
To tylko moja wizja Generalnie okiej
do Gagu...wybacz ze dopiero teraz...taksie zachwyciłam tą stroną ze zapomnialam ci odpisac na twoje pytanko o tych piecztkach...
wzory wycielam skalpelem z wykladziny PCV (chyba tak sie nazywa) a dokladnie z tej takiej pianki co jest pod spodem.. nie wiem jak to lepiej fachowo wyjasnic dosc pracochłonne ale efekty mnie zadowolily...proste wzory i..za darmo jak wkleje nastepne kartki to sami ocenicie
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Marzec 2008, 22:22
Jasmina, ta technika się nazywa linoryt bawiłam się nią na plastyce w szkole, przynosi naprawdę fajne efekty . prawidłowo powinno się wycinać matrycę w twardym linoleum, jednak ja też wolałam piankę
tak, ja z poczatku myslalam nad tym aby wycinac w linoleum ale uznalam ze jest za twarde..a ja potrzebowalam cos bardziej gąbczastego..a taka zwykła gabka to jest raczej za miekka i tak ogladajac wykladzine dojrzalam ta pianke i tak powstaly moje pieczatki
PRZEPRASZAM
WYBACZCIE
za te drukowane napisy...długo nie dodawalam tych karteczek bo specjalnie dla WAs (hehe no i przez Was też ) chcialam je wymienic na ręcznie pisane..ale nie wyrabiam z czasem.. dlatego prosze zaakceptujcie je takimi jakimi są i na napisy przymknijcie oczka
(zrobilam je juz troche dawno.. jakos w pazdzierniku) na nowe bedziecie musialy moje kochane Ladies poczekać
HPIM5453z.jpg wiosenne :)
Plik ściągnięto 468 raz(y) 95.24 KB
HPIM5452z.jpg wiosenne :)
Plik ściągnięto 468 raz(y) 113.51 KB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum