witam serdecznie wszytkich maniaków rękodzieł
od dziecka lubiłam tworzyc i tak mi zostalo na starosc ( Justyna, lat 21 ;p )hehe
kiedys powiedziano mi ze ten co sie interesuje wszystkim- nie interesuje sie niczym... dziwne...bo ja lubie testowac nowe rzeczy..maluje, troche rzeźbie. male kroczki w decoupage, a ostatnio nabralam ochoty na malowanie na szkle i Fimo (nie mowiac o innych nie artysycznych sprawach..wiec troche tych zainteresowan jest) tyle fajnych działów artystycznych to wypróbowania a tak malo czasu...i pieniedzy...no coz wszytko kosztyje ale najwieksza radosc sprawia mi robienie kartek okolicznosiowych...
czekam na szczere ocenki ..co się nie podoba ..prosze zgłaszać
HPIM5327z.jpg
Plik ściągnięto 783 raz(y) 105.42 KB
HPIM5326z.jpg
Plik ściągnięto 27 raz(y) 227.76 KB
HPIM5325zz.jpg
Plik ściągnięto 35 raz(y) 167.38 KB
Ostatnio zmieniony przez Jasmina 14 Marzec 2008, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
no to ja pierwsza w takim razie piszcze !!!!!
Kotuś.. ja już nie długo (bo w listopadzie) mam urodzinki i ja takom chcem !!!!!!!!!!
pierwsza i druga - normalnie masta
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
zabawa z kartkami zaczela sie jakies 3 lata temu, wtedy mialam manie robienia ich z suszonymi kwiatami dlatego w domu do dzisiaj mam pelno kartonikow suszonych kwiatow i traw ;P potem robilam kartki bozonarodzeniowe ( wysylane po rodzinie ;D) i tak juz mnei wciagnelo ja to jestem taki szaleniec ;D ze nawet piecztaki sama wydziergalam- wszystko orginalne ;P lubie to robic, co jakis czas oddaje kartki do pewnej kwiaciarni i ciesze sie kiedy uda sie jakas sprzedac (szkoda tylko ze kwiaciarnie narzucaja az 100% na kartkach ;/ troche niesprawiedliwe ) ostatnio dostalam male zlecenie na zaproszenia slubne postaram pozniej wkleic fotke
ciesze sie bardzo ze Wam sie podoba, nie ma lepszej zaplaty jak uznanie innych
dziekuje
_________________ "kochaj mnie, tak niewiele a tak duzo chce"
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 15 Marzec 2008, 08:50
Jasmina, napisz cos o tych handmade'owych pieczątkach. Jestem bardzo ciekawa jak je robisz
A prace sa piękne - masz styl i wyczucie koloru i formy - mimo wielości elementów nie są pstrokacizną
Brawo!
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 15 Marzec 2008, 16:10
bardzo ładne kartki, dobrze czujesz kolory i ogólną kompozycję. jedyne co mi się nie podoba to drukowane napisy, nie próbowałaś tego robić ręcznie? a tak poza tym to bardzo
na poczatku robiłam ręczne napisy,ale potem sie wycwaniłam i przeszłam na druk- szybciej i dokladniej... ale widze ze jednak warto poświecic te 5min dłuzej i robić reczne napisy no to powrót do przeszłości ;p
co do tego niebieskiego w kartce z biedronka..to jest kolor wewnetrzej strony kartki- tez mi troche gryzie sie fiolet z niebieskim no coz moze moglam caly zamalowac ;p
_________________ "kochaj mnie, tak niewiele a tak duzo chce"
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Wysłany: 15 Marzec 2008, 20:09
No też mi coś nie grało z napisami, ale nie wiedziałam co. Myślę, że wystarczy znaleźć jakąś fajnistą czcionkę i trochę inaczej przyciąć papier w tytułowych fiszkach, albo drukować bezpośrednio na kartce
na poczatku robiłam ręczne napisy,ale potem sie wycwaniłam i przeszłam na druk- szybciej i dokladniej... ale widze ze jednak warto poświecic te 5min dłuzej i robić reczne napisy no to powrót do przeszłości ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum