Wysłany: 17 Luty 2008, 21:14 ORIGAMI - czyli: syn Capricorn w akcji
Facet niedługo skończy 10 lat. Origami robi gdzieś od 5 roku życia. To jego stare prace, muszę częściej fotografować jego produkcje, bo produkuje hurtowe ilości:
ja też kiedyś miałam bum na origami - świetna sprawa... i bardzo rozwijająca dla takiego młodego człowieka prace oczywiście są super! a ślimak to mój ulubiony motyw
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Brawo dla utalentowanego i co najważniejsze cierpliwego syna. Bardzo podoba mi się sztuka origami. Miałam okazje być na weselu polsko-japońskim. Było tam bardzo dużo dekoracji z origami. Mnie utkwił w pamięci ogromny arbuz, do którego przymocowane były kolorowe ślimaczki, wyglądało to obłędnie jakby sobie oblazły arbuza.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: sztuka, dłubanie, etc. :) Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 28 Gru 2007 Posty: 554 Skąd: Mysłowice/Pilica
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Luty 2008, 22:34
Capricorn, to nie tak, że ja Cię straszę, albo co... Ja w Jego wieku też tak miałam, no i kilka innych, takich manualnych zajęć kultywowałam... Ty lepiej uważaj, obserwuj, bo Ci jeszcze wyrośnie na takie barachło jak ja
A tak poważnie- fajnie, że to lubi. Musi mieć dobrą wyobraźnię przestrzenną.
No i w ogóle bystry chłopak
Pozdrawiam Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum