Album na zdjęcia, format 20x20 cm, 10 stron. Dostanie go prawdopodobnie ktoś z rodziny mojego połówka, do której wybywamy w weekend.
Mogę prosić o szczerą krytykę?
_________________ Always look on the bright side of life!
"Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
co tu krytykować , tu tylko podziwiać. wprawdzie jestem w tej dziedzinie noworodek , ale podoba mi się -świetne kolory i pomysł. może jedynie latającej kaczce dałabym gładkie tło- letnie bezchmurne niebo, a stojącej falujące - lekka bryza brodzącej kaczce.
Właściwie, to masz rację dodziu, nie pomyślałam o tym w tej kategorii.
Zależało mi na tym, żeby ciemniejsze tło było na dole, a wycięłam za mały kwadrat i po przepuszczeniu przez karbownicę nie starczyłoby papieru na całą połowę.
To powiedzmy, że ta stojąca brodzi po bardzo spokojnym i płytkim lustrze wody za to ta lecąca przebija się pod wiatr, który jest bardzo silny i powietrze aż od niego faluje/ albo ze powietrze jest tak gorące że aż faluje
Fiu fiu fiu, albumik jak ta lala Naprawdę mi się podoba!
Patrzę na te albumy tu na forum i chyba też sobie coś takiego strzelę, albo choć okładkę na zeszyt...
Skoro już można to i ja się pochwalę zakładkami mojej produkcji.
Piórkową" zakładkę dla fairy wymyśliłam jak tylko przejrzałam jej bloga i odkryłam, że marzy o locie balonem. Co prawda lotu dać jej nie mogłam, ale piórko i odpowiednia tonacja zawsze troszkę przybliżają do nieba. Zakładka wykonana z dwóch rodzajów papieru, usztywniona w środku plastikowym paskiem, piórko zabezpieczone kalką techniczną. A na dole dyndają koraliki z fimo mojej produkcji.
Z wymyśleniem zakładki dla mely miałam większy problem.. W końcu wyczytałam na forum w jednym poście, ze lubi dynie. Tak więc powstał kolejny problem... skąd wziąć motyw dyni? PO namyśle i długich poszukiwaniach doszłam do wniosku, ze spróbuje swoich sił w rysunku... Efekt widać na zdjęciu. Mam nadzieję, ze choc przypominają oryginały. Zakładka zrobiona z czerwonego i zielonego papieru, zapakowana w plastikowe paski dla bezpieczeństwa i zszyta dwoma kolorami nitek. U dołu dyndają filcowe zielono-czerwone koraliki. Nazwalam ją wstępnie "dyniową grządką".
Mam nadzieję, że dziewczynom się podobają.
Te dynie są świetne!!! Wyglądają zupełnie nie jak malowane, a właśnie z czegoś wycięte. Bardzo ładnie Ci wyszły. Cała zakłądka jest sliczna, te dyndajce u dołu też mi się podobają.
No, a ja powiem tak- zakładki bardzo ładnie wykonane, urokliwe. Najważniejsze, jak sądzę, jest (pomimo ich niezaprzeczalnej urody!), to z jakim zaangażowaniem zabrałaś się za ich konstruowanie- to niesamowite! No i przemiłe!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum