Oczęta Adasiowe są oryginalne:-) Ja zanim nakupię milion papierów i innych drobiazgów postanowiłam spróbować w komputerze, przynajmniej pieniędzy nie wydam na kolejne hobby póki nie sprawdzę, czy mi się podoba. Ogólnie też wolę namacalne, z fakturami, ozdobami itp.
jeśli chodzi o programy graficzne to ograniczam się do photoshopa i corela... jednak grafikami się nie zajmuję - takie małe zboczenie zawodowe - dlatego podziwiam wszelkie próby takich prób klimatyczny scrap
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Dziękuję za wszystkie miłe słowa, Adaś został pozdrowiony obrazkowo przez gg i odpisał mi "gfffffffffg", o ile znam jego język pisany to to znaczy, że dziękuje:-) Czasem sobie gadamy przez gg za pomocą emotikonek głównie:-) Kiedyś używałam więcej corela, ale nie do scrapowania, a raczej obróbki jakichś obrazków, które mi się przydawały na lekcje. Odkąd zalegalizowaliśmy oprogramowanie takie zabawy są nieco trudniejsze. Tak czy siak, moje umiejętności wynikają z poklikania po programie- strasznie dumna z siebie byłam, bo zrobiłam sama pędzle do gimpa. Mam nawet jakiś poradnik użytkownika, ale czytanie wszystkiego i próbowanie krok po kroku mnie nudzi, wolę mieć przepis na konkretną rzecz, którą chcę wykonać- taka jestem pragmatyczna:-) Widzę, że komputer daje w tym względzie wielkie możliwości, tylko ja jeszcze dość niedouczona jestem, jakieś proste rzeczy mnie przerastają chwilowo. Ale może się jeszcze kiedyś pobawię, myślałam, żeby na Gwiazdkę mamie dać kalendarz (mozna takie zamówić w róznych punktach wywoływanie zdjęć) z przescrapowanymi fotkami wnuków i dzieci, muszę poszperać po fotkach rodzinnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum