Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Marzec 2008, 17:03 Z papiernika i pasmanterii
Tak sobie chodziłam po forum, oglądałam zdjęcia i na tematach kartkowych mnie "trzepnęło", że przecież ja też się w to bawię. Co prawda ostatnie Boże Narodzenie obyło się w zasadzie bez moich produkcji (ach, ten brak czasu...), ale pomyślałam, że Wielkiej Nocy nie odpuszczę. Cięłam, wycinałam, kleiłam, doklejałam. I chociaż natchnienie nie takie, jak rok temu, to Wam pokażę efekty.
Nooo, tiaaa... Wkleję, jak fotosik zacznie mnie dopuszczać do strony
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Wysłany: 17 Marzec 2008, 09:27
Niestety muszę się przyznać, że wiem że krzywawe
To przez skąpstwo: żal mi było nożyka obrotowego (którego używam do decoupage'u) i wycinałam dużym introligatorskim. Nożyczki też nie wchodziły w grę, bo "jajka" miały być całe, żeby je można było nakleić na kartkę w innym kolorze.
Przy następnej "okoliczności" się poprawię. Obiecuję
Coco Chanel
Wysłany: 17 Marzec 2008, 19:14
Tasiemki są częściowo ze zbiorów mojej Teściowej - wspominanej już w innych wątkach, jak i z moich zasobów, bo miałam kiedyś zwyczaj kupować "na zaś" to co mi wpadło w oko. Teraz, to pewnie trzeba by porządnie poszperać po pasmanteriach, żeby takie wzory dopaść.
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum