Oczy są ceramiczne i wfilcowane do środka, nie przyklejone. Był z nimi problem, bo w trakcie filcowania przemieściły się, syrena zrobiła się zezowata, musiałam wyjąć jej 1 oko,żeby poprawić. Został oczodół , popatrzyłam i zrobiło mi się niedobrze- ledwo ją dokończyłam. Nie nadaję się na chirurga.
Już podziwiałam syrenę i Halę. Są piekne jak wszystkie Twoje prace Powiedz czy te oczy sa porcelanowe ,czy też to takie plastikowe oczka, które mają ruchome żrenice ?
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Jeśli chodzi Ci o syrenę, to już pisałam,że ceramiczne ( i nieruchome ), a jeśli o Halę, to tylko filc. Przy okazji mam pytanie- jak to zrobić ,żeby dodać adres swojej nowej strony www pod postem- widziałam, że niektóre osoby informują w ten sposób o swoich blogach itp. W rubryce z www w profilu podałam już inną stronę, a chyba nie da się wpisać dwu.
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 27 Kwiecień 2008, 08:41
Poniatowski, Hala jak żywa.
A co do stronki - musisz mieć ją umeiszczoną w podpisie i możesz wtedy ich mieć tyle, ile chcesz Np. Joania czy olasmith mają dwie.
Dzięki za rady i komplementy. Ostatnio zdarzyła mi sie nieprzyjemna historia: ktoś w galerii Flickr ,do której również należę, podrobił mój pomysł na konika morskiego i w dodatku sprzedaje je w swoim interenetowym sklepie. Żeby nie było nieporozumień, zaznaczam,że :
1. obie należymy do Flickra
2. ta osoba umieściła mnie na liście kontaktów już dawno, a więc zna moje prace
3. mój konik jest w fotogalerii od lutego, jej-od paru dni
4. wg mnie jedynie zmieniła nieco kolor-załączam zdjęcia, żebyście same mogły się przkonać
Ciekawa jestem, co myślicie na temat plagiatu w ogóle. To jednak jeden z minusów internetu-takie "upublicznienie" swoich pomysłów....Nie będę przecież zdobywać patentu na coś, co z założenia ma być jedyne w swoim rodzaju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum