Chętnie, tylko gdzie, nie widzę tu nic o skórze...
Poza tym jednak robienie takich ozdób ze skóry jest dość łatwe, należy wyciąć jakiś kontur kwiatu itp.z cienkiej skóry, zmoczyć to wodą, nadać kształt przez marszczenie, wywijanie itd., wysuszyć ( taki kształt zostanie utrwalony ), potem można pomalować to farbą kryjącą nadającą się do skóry.
Ostatnio powstał jeż. Chyba należę do tych, którzy złapali bakcyla i nie mogą przestać filcować...
Dla równowagi należałoby powrócić do biżuterii, ale ciśnie mi się do głowy tyle pomysłów...
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 27 Luty 2008, 12:14
oj to może to nie twoje prace, ale tak mi sie zdawało że to twój album, ale ja sie nie znam na tym flickrze http://www.flickr.com/pho...reations/page3/ tutaj widziałam tyakie broszki ze skóry
Oczywiście,że to moje broszki, te ze skóry też.Miałam na myśli, że nie widzę na tym forum miejsca, gdzie można by napisać coś na temat wyrobów ze skóry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum