Opowiadałam już o tym na sobotnim spotkaniu.
Mój Brader wymyślił i wykonał niesamowite prezenty na ostatnią Gwiazdkę.
Swojej przyjaciółce podarował... całą wyspę! To się nazywa gest, no nie?
Jest to model rzeczywiście istniejącej wyspy, gdzieś na którymś z oceanów, wykonany z malowanego gipsu i różnych posypek - specjalistycznych "trawkowych" i "mchowych", piasku, a nawet... chilli!
Drugi prezent to mini świat dla jego Córeczki (mojej beloved Bratanicy)
Jest tam jeszcze drzewko z drucików Do kompletu Mała dostała zwierzątka, które teraz wspólnie sklejają i kolorują. A ciocia się wzrusza, na samą myśl o tym....
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 2 Luty 2008, 18:54, w całości zmieniany 3 razy
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Luty 2008, 07:50
Boskie, boskie Myślałam o tym, żeby sobie zrobić makietę Pecna, żeby mieć je zawsze koło siebie. Na razie skończyło się na słoiku z ziemia z mojego ogródka - a co, mam kawałek działeczki przy sobie
A mini światy boskie!
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ivy wykorzystaj tą ziemię z Pecny. Posiej w niej dla koteczki specjalną trawkę. Nasiona moza kupić w sklepach zoologicznych. Albo kociomiętkę, tylko czy ona urośnie w domu?
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum