Oiran, wszystkie kwiaty wspaniałe i takie misterne... Szczerze podziwiam za cierpliwość... Moje faworyty to odratowana szpila i broszka z warstwowaymi płatkami
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 27 Maj 2008 Posty: 191 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Czerwiec 2008, 07:43
Dziękuję ślicznie
Miałam nadzieje zacząć szkółkę, bo były głosy, że chciałybyście poznać podstawy, ale chyba sprawa przyschła - tutoriala pewnie zrobie, ale to niestety zajmie dłużej...
_________________ Like a slender twig of plum blossoms...
Wysłany: 16 Czerwiec 2008, 16:21
No to mocno komplikuje sprawę szkółki kanzashi
Po prostu nie wiem, jak moj czas bedzie stał po wakacjach, bo pisze magistra - może się okazać obawiam się, że najzwyczajniej w świecie nic ze szkółki nie wyjdzie, bo moj czas zostanie zeżarty przez sprawy uczelni.
Trochę szkoda... Ale cóż.
Oiran - spójrz na naszą Bergamotkę pisze pracę, jeździ przez pół Polski żeby promotorka na nią w ogóle spojrzała, a jeszcze zjeżdża Polskę na koncerty, robi piękne kolczyki i uczy się robić na drutach postawa godna pochwały, nieprawdaż ?
dasz radę
_________________ wyjechana do niedzieli ...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Wysłany: 16 Czerwiec 2008, 18:44
Rooda84, owszem postawa godna pochwały, ale magisterka nie jest moim jedynym obowiązkiem - zwyczajnie, nie wiem, jak wszystko się ułoży do wrzesnia, czy pażdziernika - przyznasz, że to dużo czasu.
Po prostu powrocimy do tematu wtedy.
najbardziej mi się podoba ta z kryształkiem, chociaż wszystkie piękne!
co do sesji to też rozumiem... z resztą, żeby tylko o nią chodziło :/ eh... powodzenia ze wszystkim
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum