kiga, no proszę. piękne. a jakich farb używałaś? bo nie jestem pewna,ale chyba są takie do utrwalania na gorąco? nie lubię takich hobbystycznych farb do szkła, bo odłażą. a chętnie bym się pobawiła w domalowywanie motywów
Ale...słów mi brak! Wygląda bardzo ładnie, zwłaszcza ostatni! No i świeca... Udała się!
_________________ Czy nie lepiej byłoby, zamiast tępić zło, szerzyć dobro?
Antoine De Saint – Exupery
http://www.siodmezyczenie.yoyo.pl
mój nr ICQ 395950618
Wysłany: 10 Marzec 2008, 08:40 mozaika ze szkła...
czerybka, Bergamotka, Laguna, Lenushka, Spinka, izuss1, aglaya... dziękuje za uznanie...
i jeszcze coś ze szkła... moja największa miłość - poza mężem mozaika ze szkła...
innych prac niestety nie mogę pokazać... stłukły sie podczas transportu do domu
zostały wspomnienia...
mozaika_łąka_.jpg od tego się zaczęło... maleństwo 20/20cm...
Plik ściągnięto 533 raz(y) 67.92 KB
mozaika_ptak.jpg potem powstała miedzy innymi ta mozaika - wielkość 50/50cm...
Plik ściągnięto 577 raz(y) 60.91 KB
mozaika_ptak_.jpg niektóre szkiełka mają zaledwie kilka milimetrów... /fragment/ są też elementy doklejane (okrągłe niebieskie szkiełka) i częściowo malowane...
Plik ściągnięto 577 raz(y) 111.04 KB
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Marzec 2008, 08:57
kiga, naprawdę fajowe. pierwsze ma plus za kolorki a drugie za "rozplaskanie" - fajnie dynamicznie wychodzi poza ramy. a napiszesz coś o technice? bo ja kiedyś w szkole robiłam takie coś na płytce gipsowej i później fugowaliśmy gipsem pomiędzy szkiełkami, ale u Ciebie to chyba inaczej jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum