Wysłany: 11 Sierpień 2007, 08:35 ksiegi okolicznosciowe na każdą okazję
witam w drugim moim wątku. Mam nadzieję ze tak wam przypadnie do gustu jak ten o szydełkowej biżuterii. I oczywiście zapraszam do robienie podobnych. W razie zainteresowania szerszego służę skromną radą i pomocą.
ksiega7.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 68.93 KB
ksiega6.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 64.88 KB
ksiega5.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 78.2 KB
ksiega4.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 71.07 KB
księga dla łukasza.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 94.06 KB
ksiega2.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 97.76 KB
ksiega.jpg
Plik ściągnięto 1135 raz(y) 113.83 KB
_________________ kocham prace plastyczne,ciagle szukam czegos nowego do zrobienia,wciąż nowe pomysły, techniki....
księgi kiedyś robiłam sama, ale wg mnie ładniej wyglądają gotowe czyli stare, które ktoś mi przynosi z odzysku, kalendarze ,notesy itp. Moim klientom to nie przeszkadza, dokładnie wiedzą z czego są księgi.
A teraz dołożę kolejną księgę.Tym razem morska, będzie wysłana jako podziękowanie dla właścicielki pensjonatu w którym gościliśmy nad morzem. Po lewej dokleję potem tekst.
morska księga4.jpg
Plik ściągnięto 1098 raz(y) 86 KB
morska księga3.jpg
Plik ściągnięto 1098 raz(y) 99.79 KB
morska ksiega2.jpg
Plik ściągnięto 1098 raz(y) 91.92 KB
morska księga.jpg
Plik ściągnięto 1098 raz(y) 90.83 KB
_________________ kocham prace plastyczne,ciagle szukam czegos nowego do zrobienia,wciąż nowe pomysły, techniki....
Ostatnio zmieniony przez agadecora267 14 Sierpień 2007, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
kolejna księga.Robiona na baaardzo szybko,trochę nie wyszła. Za duzo nacpałam kwiatów do tego serca, w pierwowzorze było naklejone zdjecie mojej mamy a naokoło różyczki w kształcie serca no sle skojarzyło mi się kurka z jakąś pogrzebową ramką i zakleiłam całość wypełniłam całe serce rózami. Ale jak mam pokazywać to każdą pokażę.
nie krzyczcie na mnie tylko na serwer craftladies ze nie wchodzą zdjęcia(chociaż przez to to i ja mam ochoę nawrzeszczeć hahahaha)
A kolejne zdjęcia to moja pierwsza w życiu księga na 70 urodziny babci. Zaraz wrzucę tylko zmniejszę zdjecia bo akurat tych nie zmieniałam jeszcze
ksiega dla babci4..jpg
Plik ściągnięto 865 raz(y) 77.82 KB
ksiega dla babci3.jpg
Plik ściągnięto 865 raz(y) 97.04 KB
ksiega dla babci2.jpg
Plik ściągnięto 865 raz(y) 100.05 KB
ks maama.jpg
Plik ściągnięto 873 raz(y) 69.76 KB
ks mama.jpg
Plik ściągnięto 876 raz(y) 83.1 KB
Ostatnio zmieniony przez agadecora267 14 Sierpień 2007, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
wiem właśnie pracuję nad tym hhe he bo na wizazu gdzie smigam jest trochę inaczej chyba bo miałam pozmniejszane zdjęcia ale tu na crafcie nie wchodziły, wiec poprzerabiałam
łał lietuve weszłam w twoją galerię i oniemiałam!!!!!!!!decoupage to coś niedoscignionego jak dla mnie. (drogie materiały, w zapyziałym miasteczku niedostepne a poza tym chyba bym nie zdołała) Jestem pod wrazeniem. Pasuje jak najbardziej napis ze to niezwykła galeria.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum