Jeżeli umieściłam to nie tu gdzie trzeba, to proszę o interwencję Jeśli za dużo na raz, także. Na przyszłość postaram się poprawić.
Jakiś czas temu wsiąkłam w malowanie drewnianych pudełeczek. Kupiłam sobie lepsze akryle i lakier do utrwalania. Oto efekty mojej pracy. Mam nadzieję, że coraz to kolejne prace są stopniowo lepsze, bo chciałabym się rozwijać w tym co robię.
I moje tekturowe laleczki, sposób na odstresowanie:
Laleczkie mnie zwaliły z krzesla!!! Podobają mi się twarzyczki i koronku spod sukienki A ktora najbardziej? Oczywiście - w różowej sukience! Świetnie Ci idzie, super, że tu trafiłaś!
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 27 Maj 2008 Posty: 282 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 09:09
Mnie urzekły podełeczka Śliczną sa.
Z zakresu krytyki konstruktywnej jedyne, co mogłabym dorzucić to mocniejsze kontury bo gdzieniegdzie nieco się zlewały
_________________ Like a slender twig of plum blossoms...
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1980 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 10:02
Bardzo podoba mi się pierwsze pudełko i to z biedronką. Laleczki ciekawe jeszcze takich z tektury robionych nie widziałam W tych pudełkach jedyne co bym na przyszłość zwracała uwagę to zeszlifowanie nierówności na krawędziach papierem ściernym, pomysły na rysunki masz bardzo fajne.
no nieee nooo skrzyneczki powalające...i mimo że dzieckiem już nie jestem to...ja też bym takie chciała !! w pierwszej królewna, w drugiej kwiaty..oj mogłabym długo wymieniać co mi się najbardziej podobało Co jest napisane na drugiej skrzyneczce ?
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Pudełeczka świetne Na którymś widać bardzo nierówności, więc może faktycznie papier ścierny przed malowaniem, to dobry pomysł...
laleczni niezykle urokliwe, mi najbardziej chyba niebieska się podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum