Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Listopad 2007, 11:40
Noodle piekne bąbki ale mam prośbę czy mogłabyś zrobić zdjecia kazdej z osobna ? Sa piekne ,ale z daleka i wszystkie razem tego tak nie widać, a chetnie się im przyjrze bliżej , bo jest na co popatrzeć
Hobby: sztuka szeroko pojęta... :) Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 10 Lip 2007 Posty: 376 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 17 Listopad 2007, 14:50
Gagusiu, bombki robi się bardzo łatwo:
trzeba sobie przygotować różnego rodzaju materiały typu wstążki, koraliki, nici, cekiny, farbki witrażowe itp. do klejenia używam kleju Magic, taki co wysycha na przezroczysto. bombkę okleja się od góry (lub od dołu) do środka
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 20 Listopad 2007, 08:45
I super pomysł na recykling jakichś przypadkowych szkaradnych bombek, jeśli nam się takie zaplączą. Ja mam taki zestaw - dostałam w prezencie, ale ich nie wieszałam na choinkę, bo totalnie psuły kompozycję. Już wiem, co z nimi zrobię
Brawo noodle!
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Piękne szacun... Mi się bardzo zielona podoba.. wszystkie są prześliczne, mimo, że już po świętach chyba zacznę robić takie cusie....
Piesek jest cudny ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum