oto moja lalka zrobiona dla Zebrzycy nikt nie zgadł długo szukałam materiału w kaktusy bo wyczytałam że Zebrzyca je bardzo lubi ale niestety. stąd wiosenne kwiatki. twarz Zebrzycowej dottee wykonał mój mąż
jako dodatek wysłałam karteczkę wykonaną techniką Iris Folding
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2560 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2008, 13:02
krufka, brawo! brawo! - Zaproś męża na forum - będzie pierwszym Craftmanem , ale czasem będzie musiał wkładać kokardę
A lala piękna, materiał w kaktusy rzeczywiście nie tak łatwo znaleźć .
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1822 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2008, 13:14
Róża też piękna. A kartka jest prześliczna - oczka mi wyskoczyły jak ją zobaczyłam. Ma trochę ciemniejszą niż na zdjęciu czerwień. Krufka - ogromne dzięki
to jak już wszystko jasne to mogę wstawic swoją torbę tzn. zrobiona przeze mnie dla Kigi na początku byłam pełna obaw co też tej naszej utalentowanej craftkoleżance zrobić żeby jej się spodobalo ale potem jakoś gładko poszło
oto moja torba ekologiczna trochę irlandzka, jakby nie bylo siedzę w Irlandii
i zbliżenie na rączki, filc kupiony w kawałku i ręcznie zszyty
dodatkiem do torby był notesik, Kiga miała 28 maja urodziny i dorobiłam urodzinowy prezencik
no więc ja teraz tu osobiście dziękuję ci krufka za torebeczkę i wspaniały prezent urodzinowy, a także karteczkę wykonaną w mojej ulubionej technice "iris folding"
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum