Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Październik 2007, 21:09
Dwa nowe mini zestawy. W planach było, ze będzie po dziewięć magnesików w zestawie, ale jakoś już nie mogę do nich wrócić i dorobić, pewnie dlatego, że na warsztacie mam już kolejne... Nadal eksperymentuje ze zdjęciami.
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16 Październik 2007, 21:14
aaaa...!!! piekne
pierwsze podziwiam za dobór wzorków, drugie za kolorystykę!
No chyba muszę się zmobilizować w tym temacie, bo mi strasznie magnesów potrzeba - w każdej ilości nieomal
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 16 Październik 2007, 21:37
Dzięki dziewczynki
Zmieniłam tę drugą fotkę, bo w sumie chyba lepsza - jestem nawet dość zadowolona z mojego "mini studia za grosik", zważywszy, że oba zdjęcia w świetle sztucznym i robione moim wysłużonym kompakcikiem Chociaż i PS ma tu pewne zasługi
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Wysłany: 17 Październik 2007, 11:05
Śliczne! A ja właśnei poszukuję takich szkeiłek, ale w IKEI były tylko nieprzezroczyste, czarne i ciemnopomarańczowe A je chcę przezroczyste szklane albo niebieskawe
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum