Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Październik 2007, 13:54
Lula, miło mi niezmiernie, tylko w zasadzie wszystkie, które dotąd zrobiłam już są dla kogoś zaklepane... Ale robię kolejne i z przyjemnością pomyślę o wymianie, chociaż zachęcam też do samodzielnego robienia
Ivy, mogę Ci na priv napisać, gdzie kupiłam swoje.
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Październik 2007, 14:18
To mi miło... Mobilizuję się teraz, by troszkę więcej zmajstrować i gdzieś pokazać i pohandlować przed Bożym Narodzeniem. Może chociaż częściowo te (niemałe) koszty materiałów bym sobie odbiła...
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
No Maleńka ??? Boże Narodzenie zbliża się Wielkimi Krokami..ja tu cały urlop nie mogę sie doczekać zdjęć nowych prześliczności...a tu przepraszam co ? nico do roboty Kochana
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Ojoj ! to jest Piękne !!!! i takie słodziutkie... chyba zacznę sama takie tworzyć... ja takie szkiełka widziałam u mnie w sklepie dla plastyków, ale nie jestem pewna, czy nie są kwadratowe....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum