tessamac przepiękne są te kołdry. Zakładam, że są one paczłorkowe czyli pozszywane z różnych kawałków materiału... Jaszczurki są też chcę taką mieć Gagu, dobrze, że porobiłaś zdjęcia, bo mi się wogóle nie udało wczoraj nic udziubać i coś czuję, że niewiele z nas jednak do akcji sie przyłączyło...
Gagusia TY jesteś tak bardzo skupiona na robótce, ze mam wątpliwości. Mianowicie takie, ze utraciłaś kontakt z rzeczywistością, drutowałaś, drutowałaś, osiagnęłaś taki stopień koncentracji, ze nawet nie zauważałaś zmieniającego się otoczenia. I sądzę, ze jednak strażacy CI ten hełm załozyli, a Ty nawet nie oderwałaś wzroku od robótki Czy miałaś jakiegoś bodygarda ???? bo inaczej jak nic uprowadzono by CIe i nie zauwazyłabyś.....
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 309 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 15:07
Drogie Szydełkujące! Ze zdjęć widać, że bardzo profesjonalnie trzymacie szydełka! Ja tak niestety nie potrafię i dlatego mam bulbę na środkowym palcu
Dzień 14 czerwca minął mi niestety bezrobótkowo (a tak się zarzekałam...) ze względu na ślub w rodzinie.
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Dziewczyny 14 czercwa to niby tylko drutujących miał być... A te szydełkujące, haftujące, filcujące, fimolepiące i inne? Toż to jawna dyskryminacja. Czy jest dzień dla ogólnie creatywnych??? A może trzeba go dopiero wymyślić, co?
No ja rozumiem, że przechrzciłysmy, ale może trzebaby częściej taki dzień zrobić a nie tylko raz w roku No i żadna nie lepiła fimo, ani nie dziubała czesanku igłami w parku...
Choć właściwie to ja i tak robótkuję w różnych dziwnych miejscach niezależnie od dnia, ale wtedy zwykle nie ma pod ręką ani aparatu ani drugiej osoby co by mi fotkę cyknęła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum