jako że w modzie jest ekologia przyszedł czas na kolejną wymianę ... tym razem ozdabiałyśmy torebki ... ekologicznie wylosowałam Mely ... pierwotnie planowałam namalować łąkę pełną maków... ale potem na mazurach, tak jakoś mnie naszło nostalgicznie patrząc na zachód słońca, więc namalowałam taki oto pejzaż wklejam fotki do tego wątku, choć torebki sama nie szyłam... ale skoro szyta jest, tu niech będzie jej miejsce a i jeszcze jedno - napis "Mely" wykonał własnoręcznie mój P... dziękuję ci mężu :* :* :*
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 424 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Czerwiec 2008, 17:23
Piękny ten zachód słońca na torebce i gratulacje dla męża za tak pięknie wykaligrafowany napis Sam wymyślił czcionkę czy wzorował się na jakiejś gotowej? bo bardzo mi się podoba taki krój literek
a to ci Mely- szczęściara - dostać taką torbę i to malowaną prze dwoje artystów - no no no - gratylacje dla Mely i dla Artystów dwóch za ten cudny zachód słońca , a jak !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum