Kasiu serduszka pod każdym względem, wzbudzają moj zachwyt, są prześliczne Jest jedno ale. MOgłaś dać ciemne tło Podzielam Twoją sympatię do haftu owijkowego . TO fascynujący haft i daje tak wiele mozliwości prawda ?
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 19:25
aaa - dlaczego ja dopiero teraz tu wpadłam???!!!
są przefantastyczne - cudowne, klimatyczne, z dusza i w ogóle naj naj naj!!1
Chce jeszcze!!!
Tym razem z motywem lawendy
no dobra lecę jeszcze raz zobaczyć
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 21:09
Gagu, muszę gdzieś jakiś schemat hafciarski jakąkolwiek techniką na lawendę znaleźć, to bedzie rozella, no właśnei ja jestem na etapie rozmyślania, jakie możliwości mogą dać owijki, bo schemat mam tylko na róże i pączki, ale już powoli wymyślam jak można np. listki zrobić...
Dzięki za komentarze
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 21:55
Haft bardzo ładnie wyglada na tych poduszeczkach, brawo Też wydaje mi się że byłby jeszcze lepiej widoczny na ciemnym tle. Próbuj koniecznie i inne wzory, fajnie Ci to wychodzi
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Wysłany: 30 Sierpień 2008, 22:05
Dziękuję, tym ciemnym tłem mnie zaskoczyłyście ale myślę, że to naprawdę fajny pomysł... z braku funduszy wynajduję w domu rzeczy, które mogę wykorzystać, a tego materiału jeszcze trochę mam. Myślę jednak nad jakąś wyprawą do lumpka, to się rozejrzę...
Kasiu ten materiał jest śliczny i pasuje. Miałam na mysli tło na ktorym sfotografowałaś serduszka czyli biały parapet i ecrue materiał. One się wtapiają w to tło, i nie widać ich urody jak nalezy.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
serduszka są rewelacyjne!!
kurcze, szkoda faktycznie, że ta bordowa nitka puściła farbę, bo strasznie fajnie wygląda takie zestawienie kolorystyczne...
no nic, walcz dalej skoro już obiecałaś i pokazuj coraz więcej hafcików
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum