Kaśka hafty wyszły naprawdę bosko. jedyne co mi przeszkadza to zszycie. o ile w tych drugich zakrywa je kokardka i to jest git, o tyle w pierwszych trochę mię to razi. ale ogólny efekt jest bomba!
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 12:47
Szjajaba - w środku jest ususzona lawenda. Spoko, zrozumiałam o co chodziło z "duperelką" Rooda, to teraz eksperyment, wcześniej zszywałam inaczej i będę jednak zszywac tak, jak na początku.
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Październik 2008, 09:28
Dziękuję Wam Szczerze mówiąc, dopiero na fotce zobaczyłam, że one rzeczywiście wyglądają na równe Bo jak haftuje, to każda wychodzi mi inaczej i wydaje mi się, że dalekie są od ideału.
Dziękuję Wam Szczerze mówiąc, dopiero na fotce zobaczyłam, że one rzeczywiście wyglądają na równe Bo jak haftuje, to każda wychodzi mi inaczej i wydaje mi się, że dalekie są od ideału.
Kaśka, nie narzekaj, że różyczki nie są równe. Widziałaś w naturze dwie jednakowe różyczki?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum