Wysłany: 25 Marzec 2008, 23:00 IX Konkurs "ZIELONO MI"
Uwaga, uwaga!
Ogłaszam temat kolejnego konkursu:
"ZIELONO MI"
Myślę, że skoro wiosna nie kwapi się do nas zawitać, spróbujemy zwabić ją upragnionym kolorem zieleni. Prace mogą być wykonane w dowolnej technice, ale muszą spełniać warunek: mają być w odcieniach zieleni. Nie znaczy to, że muszą one być w 100% zielone. Inne kolory oczywiście mogą się pojawić, ale ogólne wrażenie odbioru kolorystyki pracy powinno być ZIELONE!
Prace konkursowe nadsyłamy do 27.04 ( niedziela) do północy na adres mamoon1[malpa]gazeta.pl.
Jedno zdjęcie w formacie jpg., nie mniejsze niż 600 piks w większym wymiarze.
Proszę o zatytułowanie maila KONKURS i o podanie w tytule maila Waszego nicka z forum np. Konkurs - Gagu- ogromnie przyspiesza to i ułatwia pracę.
Każde otrzymane przeze mnie zgłoszenie będzie potwierdzone wiadomiością zwrotną.
Przed nadesłaniem prac proszę o zapoznanie sie z Regulaminem konkursów.
Prace nie spełniające wymagań regulaminu nie będą brane pod uwagę.
Ordery: Brak
Wysłany: 25 Marzec 2008, 23:08
No teraz to już nie odpuszczę!! Już po przeprowadzce i internet też już działa!!! Za dużo mnie ominęło tylko jedno co mnie martwi to to że całe moje zaplecze materiałów jest gdzieś popakowane w kartonach u mojej mamy!!
Wysłany: 26 Marzec 2008, 12:11
Temat super - trzeba rozweselić te szarości dnia codziennego Oczywiście, ja się też zapisuję, żeby potem nie było, że nie mogę brać udziału w wymianach czy coś
Przy pierwszym konkursie nie zdążyłam, przy drugim zdjęcia posłałam, a jakże, a dopiero po otwarciu okazało się, że moich fot nie ma, bo nie dotarły, a teraz aparat mi wysiadł i chyba całkiem nie żyje
Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 253 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26 Marzec 2008, 19:56
Gagu, już się przyzwyczajam, że pojawiam się w Twoim podpisie Czy to znaczy, że jestem tu wystarczająco długo, żeby odważyć się wziąć udział w konkursie? Chyba tak. Temat już znam i o ile czasu wystarczy - podejmę wyzwanie
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum