opinii????? Przecież to CUDOWNE rzeczy są Nie wiem która miniatura podoba mi się bardziej . Czy ta pierwsza , czy też przestrzenna. Obłęd po prostu. Manulana dla mnie bomba
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Manualna
- ten twój drugi "experyment' tkacki - szary/popielaty u mnie - jest wspaniały , świetna by była taka poducha , no nie ? albo np przód torebki ....
ta druga praca bardzo Mi się podoba... to jest to co lubię ekspresja w prostocie... kapitalna - czekam oczywiście na więcej - w domu na co dzień obcowałam z gobelinami (moja mama jest tkaczem artystycznym ) więc zdaję sobie sprawę z tego jakie wspaniałości można wykonać w tej niepozornej jakby się wydawało technice...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum