Sweterek już chwaliłam na ''gazetowym'' , muszę poczytać bo bardzo podoba mi się brzeg , odnoszę wrażenie że to inaczej nabierane pierwsze oczka, teraz myślę nad kolorem, odgapię na pewno choć wątpię czy uda mi się stworzyć taki piękny
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Lipiec 2008, 07:27
Izuss, czy potrzebujesz dopingu? Bo mogę zmienić kapcie na buty żeby było skuteczniej ?
To co sie tutaj zapowiada wygląda bardzo obiecująco, i śliczna włóczka
Hobby: sztuka szeroko pojęta... :) Pomogła: 1 raz Wiek: 16 Dołączyła: 10 Lip 2007 Posty: 376 Skąd: Bielsko-Biała
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Lipiec 2008, 20:56
nawet mnie, ale na razie tylko się rozkręca i przejawia się w malutkich formach
a z tych pokazanych kawałków od razu można wywnioskować, że bolerko będzie śliczne!
Bolerko skończone!!
Przetestowane, ponoszone i bardzo fajne - jestem po raz pierwszy zadowolona z bolerka. I z całą pewnością będę je nosiła. A już na bank do pracy - bo, nie wiem czy wiecie, taki rękawek jak ma bolerko to u nas najkrótszy dopuszczalny
I jeszcze foto z miną pt. "wow, M. się wczuł w robienie tych zdjęć "
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum