noodle, wielbicielka ze mnie taka se - ja kiepsko wypadam w samych brązach, muszę mieć z czymś połączone
brązowa włóczka to Virginia Aniluxu - 100g-417m, więc cienizna straszna. żeby top nie był ażurowy - ma się nadawać do pracy - dłubię na dwójkach, więc to trochę potrwa....
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
viola, ustawiam aparat na makro, rozkładam coś białego (najczęściej bristol, ważne, żeby była podstawa i tło, czyli ścianka) pod oknem balkonowym (czyli przy świetle słonecznym ale nie w bezpośrednim słońcu), kładę się na podłodze i... robię minimum 20 zdjęć, z których wybieram jedno-dwa
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Izuss1, ale do tego trzeba mieć też dobry aparat, mój niestety nawet w cudny dzień potrafi zawieść
_________________ pozdrawiam
Gosiaw
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Sierpień 2008, 10:00
Hihi, już sobie wyobrażam Izę jak stoi przed lustrem przykładając do siebie fragmenty dzianiny, a potem biegnie do okna zdzierając je z siebie, robi "padnij" i fotografuje
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Izus, tak jak inne dziewczyny podziwiam twoje fotografie ale przeciez nie tylko na bialym sa one fantastyczne, naprawde nie wiem jak ty to robisz... doszlam tez do tego ze mam kilkanascie zdjec i potem wybieram jedno dwa, ale gdzie mi tam do ciebie?
a nowy sweterek zapowiada sie prze-super (kolory!!!!)
Szarobury i zimny weekend sprawił, że zupełnie odechciało mi się dziergania topu Tym bardziej na dwójkach. Postanowiłam zatem zabrać się za coś, co da efekty tyleż szybkie co cieplutkie.
Z zadekowanych na craftowych półkach toreb wyciągnęłam więc w sobotni wieczór od dawna chomikowane dwa motki Tiftika - oliwkowy i jasnoszary. I zaczęłam dziergać. Co - nie zdradzę. Powiem tylko, że cieplutkie i mięciutkie. I że +- 1/4 już jest
-----------------------
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 14:42
Poranna napisał/a:
będzie miało śliczną kolorystykę!
się zgadzam!
mi to wygląda na to moje/Twoje bolerko, którego porządnych fot wciąż nie zrobiłam...
powiem coś wrednego: oby częściej było szaroburo i zimno jeżeli tak to na Ciebie wpływa
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 9 Wrzesień 2008, 19:59
no to ja wrzucam wreszcie mega spóźnione zdjęcie ślicznego bolerka, które dostałam od Izy. ech, zdjęcie nieostre, ja wyszłam jak pokraka (brzuch wywalony, poza taka, że jest wrażenie mega krzywych nóg) ale trudno... zdjęcie robione w zrujnowanym (niestety) domu zdrojowym przy plaży w Gdańsku-Brzeźnie. (foto robione moją najukochańszą analogową lustrzanką praktica )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum