normalnie kokietka pierwszej wody!
fota rewelacyjna - mogę na bloga?
w kwestii bolerka dodam tylko, że zrobiłam je dość dawno temu i choć bardzo mi się podobało to go "nie czułam"
aż przyszedł ten dzień i doznałam olśnienia - ono będzie idealne wręcz dla Królewny Wolnego Miasta Gdańska (zwanego inaczej Miastem Bez Kwadratowego Rynku)
no i się okazało, że olśnienie słuszne było, co bardzo mnie cieszy
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Wrzesień 2008, 16:13
możesz na bloga a dodam jeszcze żeby Cię rozdrażnić, że to była moja AŻ druga wizyta nad morzem w te wakacje zresztą okazjonalnie bo akurat byłam blisko
Isuz nie wiem czy mogę zapytać. Mogę? Cóż się dzieje z Twoją twórczością regularnie zaglądam i nie mogę się doczekać tego ostatniego sweterka. Błagam pokaż go bo moja cierpliwość jest na wykończeniu.
jolam, moja Twórczość leży w koszyczku i czeka na zlitowanie
Czasem jest tak, że mam wenę na druty, czasem w ogóle. A została już tylko główka jednego rękawu i wykończenie
Może to też dlatego, że mam kilka robótek w toku? nigdy raczej tak nie robiłam i chyba byłam bardziej zmobilizowana jednak...
w każdym razie dzięki za pamięć. i obiecuję mobilizację i poprawę
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
wiem coś na ten temat - tzn że najmniej czasu to niestety przypada na robótkowanie ... ale ja też czekam niecierpliwie ... i jestem ciekawa tego "sweterka" ....( no jak już jest główka rękawa zrobiona he he ) - co to za cudo będzie ........
Sweterek robił się dłuuuugo (bo jeszcze inne rzeczy są na drutach), strasznie nie chciało mi się go kończyć, ale w końcu jest!
I jest boski - cieplutki, nie za luźny nie za ciasny, odpowiednio długi (zakrywa nery) i leciutki (około 250 g). I bardzo mi się podoba to połączenie kolorystyczne.
Druty nr 4,5 mm, włóczka Tiftik. Lekko podgryza, ale i tak noszę go na coś, więc luz.
I ma wieeeelki golf
A że zostało trochę włóczki to zrobiłam sobie czapeczkę (pierwszą ever na drutach!). Wprawdzie wyglądam w niej jak Mosiek ale M. stwierdził, że się nie będzie wstydził wspólnie wyjść na miacho, więc dramatu nie ma
-----------------------
fajny golfik i do twarzy ci w nim jest , podoba mi się tym bardziej , że lubię żółty kolor , a tu wkomponowany w popiel -" rozwesela" całość i ładnie wygląda
Podoba mi się zestawienie kolorów. Ponadto podziwiam szczerze wkład pracy, o umiejętnościach nie wspominam, wiadomo
Z Mośkami mi tu nie wyjeżdżać , no bo zacytuję B. Chmielowskiego "koń jaki jest każdy widzi"
Iza co to za tło za Tobą? podoba mi sie baardzo. To nasza poznańska Fara
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum