aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Marzec 2008, 09:08
kasieńka, no ma... Może podszewka w takim drobiazgu to lekka perwersja ale... Musiałam go jakoś usztywnić, a nie naprasuję przecież flizeliny na dzianinę
I ujawniam moją Dotee. I tak wszystkie wiecie, ze to ja Oto Dotee, którą zrobiłam dla ElE Ostatnio mam fazę na "pakowanie", więc wklejam też pudełeczko i minikarteczkę Aha i jeszcze tulipan, bo to w końcu na dzień kobiet było Z tego co widziałam dotee dotarła nieuszkodzona, co do zawartości papierowej to nie wiem... Pani na poczcie tak przywaliła pieczątką że z pudełka zrobił się pewnie naleśnik
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Zapraszam na mojego bloga
Ostatnio zmieniony przez aglaya 22 Maj 2008, 13:31, w całości zmieniany 1 raz
aglaya, Dzięki za pokazanie w środku. Właśnie dlatego chciałam, żebyś pokazała, bo nie wiedziałam jak go wykończyłaś. A tu jednak podszeweczka, znaczy się pełen profesjonalizm. Naprawdę świetny ten portfelik Chyba kiedyś splagiatuję
całość prezentuje się niezwykle uroczo... postarałaś sie jak zwykle i zadbałaś o każdy najdrobniejszy szczegół - duży + dla ode mnie dla ciebie Elenuke musiała się bardzo ucieszyć z takiego podarunku
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Pomogła: 5 razy Wiek: 27 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1594 Skąd: Kraków
Wysłany: 26 Marzec 2008, 12:14
Elenuke była wniebowzięta i przy okazji bardzo dziękuje Aglayi, bo to te święta i wyjazdy ..
Pudełeczko niestety troszkę sie uszkodziło w podróży ale i tak wszyściutko jest piękne oczywiście najnajnajnaj to sama Dotee
Ja musiałam troszkę porozgrzebywać tulipanka, bo straszniem byłam ciekawa jak on zrobiony
I do niczego nie doszłam
A Dotee sobie narazie leży grzecznie i czeka na jakieś klucze ( nie wiem czy warto dorabiać dodatkowe klucze do mieszkania z którego chce uciec) :)
Dziękuje Aglayko
To moje zdjęciowe wypociny
Aglayko - piękne te wszystkie Twoje maleństwa - i misie i portfelik i Dotee... ale przyznam całkiem szczerze, że tęsknię już bardzo za jakąś większą Twoją produkcją...
no dalej, nie bądź taka i coś dokończ, specjalnie dla mnie...
bo nie wierzę, że nie masz nic takiego zaczętego w koszyczku....
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Wysłany: 26 Marzec 2008, 21:18
Izuś, a skąd Ty tak dobrze wiesz co ja mam w koszyczku, hę? Prawdziwa z Ciebie kula-szpiegula Bo tak się składa, że mam takie dwa duże cosie na ukończeniu (jeden coś właśnie sobie schnie) A te maleństwa to tzw "międzyczasy"
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum