aglayu, a czy króliczka nie ma ochty na wyprawe do Holandii
Wysłany: 7 Lipiec 2008, 17:08 Advertisement
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 7 Lipiec 2008, 19:48
Hihi, na razie to mam złe wieści Oczy dla królików mi się skończyły, ostatnie dwa zużyłam na króliczkę numer 2 Ale nie martwcie się pewnie jutro dokupię.
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Lipiec 2008, 20:41
halszka, oczka to najzwyklejsze czarne koraliki do kupienia chyba w kazdej pasmanterii. Oczka ruchome też w pasmanteriach albo empikach... tyle że one są zazwyczaj przyklejane, więc mi to średnio odpowiada, na dzianinie się zbyt długo nie utrzyma.
mely, jak robiłam zielonego, to spojrzałam na zegar kiedy zaczynałam drugą połówkę. była 20:14 a o 21 już ją kończyłam, więc cały królik zajmuje tak od 2 do 3 godzin. No chyba że się na raty robi:)
kasieńka, na razie to sobie wisi na drzwiach mojej szafy i czeka na rodzeństwo co będzie z nią i rodzeństwem, to wyjdzie w praniu
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Aglayko Złotoręka, wszystkie Twoje dzianiny są przepiękne, wiadomo nie od dziś.
Ale że mam już tak, że największy rispekt i szacun mają u mnie Ci, co robią coś, czego ja bym nie potrafiła (albo by mi sie nie chciało) to za Króliczki taki właśnie rispekt i szacun masz!
Bo małe formy to coś, czego zdecydowanie nie lubię robić
A druga chyba podobie mi się jeszcze bardziej niż pierwsza.
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum