Osobiście to ja się nie dziwię, ze tych królików przybywa bez przerwy. Króliki tak właśnie mają, mnożą się w tempie kwadratowym A tak na poważnie, to przesympatyczne prace. O poziomie wykonania nawet się nie wypowiadam , to widać gołym okiem
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
niezwykle mi sie te kroliczki podobaja i sloneczko, czy szybko sie je robi? wlasnie troche wczesnie ciocia zostalam i szukam wzoru szybkiego... na zabaweczke...
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 17:44
iz_igna, króliczki robi się bardzo szybko. Jak się sprężysz to dwie godzinki Wzór pochodzi z bloga Quilty's Corner. Kwiatek i marchewa to już moje wymysły. Wzór na marchewę zapisałam i jest już na moim blogu. Z kwiatkiem uczynię wkrótce podobnie
Gagu, wiem, wiem, ale coś się zebrać nie mogę
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Marchewa cudo. W ogóle podobają mi się pomysły z dzianinowym jedzeniem. Pomyślcie jak pięknie wyglądałaby zrobiona przez Aglayę sałata...
(Jak zobaczyłam na blogu fragment pracy Aglayi to w pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś produkt fabryczny, człowiek tak nie robi, ergo Aglaya nie jest człowiekiem, ale kiedy przeczytałam o czerwonych butach odetchnęłam z ulgą, nie mamy inwazji androidów - Aglaya jest po prostu perfekcyjna.)
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Wysłany: 17 Sierpień 2008, 22:40
Ludź się sfocił w żakiecie. Jakie zdjęcie jest każdy widzi, troszkę przyciemne i niewyraźne, ale pogoda taka, no i jakoś tak mi się nie chciało wychodzić w plener. A i tak się spociłam troszkę w czasie "sesji".
Detale dla Izuś ofkors
A teraz powoli będzie się robił żakiet z Vogue Knitting Szukałam i szukałam, co by tu zrobić i w końcu znalazłam.
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
aglaya
- króliczo-marchewkowy gang z kwiatuchem jest przesympatyczny poncho w warkocze to dla mnie cudeńko nie do zrobienia , co wcale nie znaczy że twój żakiecik nie bardzo ładnie w nim wyglądasz i ten i następny wzór - stworzone są właśnie dla ciebie powodzenia więc życzę przy dzierganiu popielatego żakietu , wyjdzie ci tak samo pięknie miszczuniu drutowa
kładzie się człowiek spać spokojny, że już na bank wszyscy śpią na forum i ani im w głowie postowanie, a tu taka niespodziewajka!
piękny żakiet, Aglayko! teraz widać jego urok w całej postaci - doskonale podkreśla sylwetkę nie będąc przy tym przyciasnym sweterkiem - rewela!!
napisz pls jak robiłaś te zakładeczki. przekładałaś oczka razem na drut czy jakoś prościej? łazi za mną coś podobnego na jesieniozimę i nie wiem jak się zabrać do tego.
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18 Sierpień 2008, 12:25
nooo!!!!!
ale ludziowi pięknie w tym żakiecie! Brawo!!! Bardzo bardzo piękny i ludź i żakiet i oba na raz
właśnie sobie przetłumaczyłam schemat z dropsa z takimi samymi zakładkami, ale już widzę, że to jednak nie na moja figurę
czekam z wypiekami na twarzy na kolejny model!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum