Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Sierpień 2008, 21:08
ja też mam! ja też!!! właśnie dziś dostałam i było to dla mnie MEGA niespodzianką. mój jest błękitny, a fotki nie zrobię bo jak już wspominałam aparat padł...
aglaya dziękuję Ci stokrotnie, szczególnie, że kompletnie się go nie spodziewałam, a na dyplom w szkółce nie zasłużyłam bo nie wystawiłam pracy na konkurs....
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Wysłany: 19 Sierpień 2008, 14:23
No dobra, dziś jestem trochę bardziej rozgarnięta niż wczoraj i dotarło do mnie co napisałyście Dziękuję za wszelkie komplementy pod adresem moim i żakietu
izuss1 napisał/a:
kładzie się człowiek spać spokojny, że już na bank wszyscy śpią na forum i ani im w głowie postowanie, a tu taka niespodziewajka!
piękny żakiet, Aglayko! teraz widać jego urok w całej postaci - doskonale podkreśla sylwetkę nie będąc przy tym przyciasnym sweterkiem - rewela!!
napisz pls jak robiłaś te zakładeczki. przekładałaś oczka razem na drut czy jakoś prościej? łazi za mną coś podobnego na jesieniozimę i nie wiem jak się zabrać do tego.
Zakładki były robione przy użyciu drutu do warkoczy. Przekłada się kilka oczek na drut do warkoczy i przez moment pracuje się na 3 drutach, tzn przerabia się razem oczka z drutu do warkoczy i zwykłego. Nic specjalnie wymyślnego a jeśli szukasz czegoś podobnego na jesień, to w DROPSie jest sporo podobnych wzorów.
nie wiem czy takie marzenie... zaczyna się tak :nabierz 376 oczek...
noodle napisał/a:
aglaya nigdy nie zastanawiałaś się nad tym, żeby zostać zawodową modelką??
no chyba że już jesteś, tylko o tym nie wiem
żakiecik śliiiczny!
ja osobiście się nie zastanawiałam ale miałam koleżankę, która mnie kiedyś zapisała do agencji modelek na casting poszłam raz, jak do mnie zadzwonili, a potem jakoś sama z siebie nie miałam potrzeby A na modelkę jestem kilka cm za niska
I zaczynam wierzyć w naszą pocztę wysłałam przesyłką ekonomiczną i doszło dosyć szybko
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Zakiecik bardzo ladny i nie chce powtarzac jak papuga ale tak jak wszyscy mowia presentuje sie swietnie na modelce. A kroliki wspaniale, musze sama cos takiego zrobic tylko bede musiala schowac przed moja suczka bo ona mysli ze takie zabawki to tylko dla niej nawet kotu kradnie zabawki.
_________________ Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia (Charles Monroe Schults)
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Wysłany: 20 Sierpień 2008, 14:50
Szaliczek mi umknął
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum