serio? ludzie nie przestaną mnie nigdy zadziwiać...
dla mnie jesteś absolutnie śliczna. normalnie mogłabym Cię godzinami podziwiać. tylko mnie nie zrozum źle, M., z którym jestem to zdecydowanie facet Po prostu lubię patrzeć na piękne kobiety - jak na wszystko co piękne.
A żeby nie było tak całkiem nie na temat - podeślesz schemat na chustę? coraz bardziej mi się podoba i może spróbuję...
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Październik 2007, 10:32
Dziękuję wszystkim jeszcze raz
Izuss dziękuję Ci bardzo Tacy niestety są ludzie, jedni chcą pomóc, ale nie wiedzą za bardzo jak i nieświadomie robią komuś krzywdę, a inni po prostu są wredni i mają potrzebę zwyczajnie komuś dokopać. Zawsze byłam szczupła, taka budowa i przemiana materii, a waga zawsze była barometrem tego co się dzieje w moim życiu, a ostatnio było fatalnie, więc schudłam po prostu okropnie. I mimo, ze troszkę przytyłam i staram się pozbierać i wrócić do formy to ciągle słyszę od rodziny jaka kiedyś byłam śliczna i jak źle wyglądam teraz. Niedawno na przejściu dla pieszych mijała mnie starsza kobieta i prychając i patrząc na mnie z obrzydzeniem wyrzuciła z siebie "sama skóra i kości", brakowało tylko żeby jeszcze splunęła. Ona sobie poszła dalej zadowolona z siebie, a ja wróciłam do domu i się rozpłakałam. Takich sytuacji było dużo więcej i to nawet zanim schudłam, w czasach kiedy wyglądałam naprawdę dobrze, tylko ze wtedy się tym nie przejmowałam, bo ja byłam ze swojego wyglądu zadowolona. Teraz mnie to rani, bo przecież sama widzę i wiem, że nie jest dobrze i nie trzeba mi tego powtarzać, nie kopie się leżącego, który ze wszystkich sił stara się podnieść. To długa historia i raczej do wątku "ponarzekam sobie", więc może już zakończę ten offtopic...
Wracając do tematu po tym mega offtopicu, wklejam schemat. Przerysowywany kiedyś przeze mnie więc może być ciut nieczytelny, ale mam nadzieję, że obleci Tak dla ścisłości, w rzędach parzystych oczka lewe
schemat3.jpg
Plik ściągnięto 839 raz(y) 52.82 KB
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
no Kochana jak teraz wyglądasz źle... to ja nie chcę wiedzieć jak wyglądasz jak wszystko jest cacy Śliczności jesteś i tyle!!!!! Mam nadzieję, że wszelkie burze w Twoim życiu już minęły i teraz będziesz ślicznie przybierać na wadze i serducho będzie Ci się śmiało do wszystkiego i wszystkich. Wyglądasz przepięknie. dodatkowo już całkowicie odchodząc nawet od offtopu - masz świetny kolor włosów
hmmm a nawiązując do chusty (;)) to rzeczywiście wygląda na szalenie trudną. Tym bardziej jesteśmy pewnie wszystkie z Ciebie dumne że ją zrobiłaś
Wysłany: 24 Październik 2007, 22:02
Elenuke, Rooda, Kiga, Bergamotka dziękuję
A skoro się ujawniamy to ujawnię się i ja
To mój kołnierzalik Ostatnio mam chyba fazę na produkowanie ocieplaczy na szyję To już moja druga alternatywa dla tradycyjnego szalika A trzecia jest na etapie produkcji
with her casual lies
Zapraszam na mojego bloga
Ostatnio zmieniony przez aglaya 22 Maj 2008, 13:10, w całości zmieniany 2 razy
fajny jest ten ocieplacz bardzo. i niezwykle misterny (ale to już Aglayowa norma)
a mnie bardzo, ale to bardzo ciekawi: on jest przekładany, jak golf? z zapięciem? jeśli tak - z jakim?
no i różyczka - nie ma mowy, nie przekonasz mnie, że jest prosta!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Wysłany: 24 Październik 2007, 22:32
Dziękuję
Halszka, jakby nad tym pomyślęć to na pewno da się przerobić na szydełko
Izuss, z tyłu jest zapięcie, tzn dwie wrabiane plisy z zatrzaskami Zastanawiałam się nad jakimiś ładnymi guziczkami, ale wygrała praktyczna strona. Zatrzaski chyba prostsze i wygodniejsze w obsłudze.
A różyczka naprawdę jest banalna. 66 oczek i 8 (góra 10) rzędów dżerseju
with her casual lies
Aglaya
- to pomyśl proszę ... w wolnej chwili , nie poganiam ( ale schemacik taki dla całkowitego laika i wzrokowca )
Wysłany: 26 Październik 2007, 00:17
Rooda84 prawda?
halszka, Ty laik? znaczy schemacik na druty czy na szydełko? Bo jak na szydełko to problem o tyle, że w szydełku biegła nie jestem, a nawet jakbym chciała się podszkolić to nadal nie mam moich szydełek Ale tak ogólnie mogę opisać Jak się zastanawiałam nad tym to stwierdziłam, że da się na pewno i nawet pomysł mam jak, nie wiem tylko czy dobry...
A dzisiaj dłuboliłam cały dzień. I wydłuboliłam to. Kto zgadnie co to? Jutro pewnie będzie całość, ale teraz idę spać...
with her casual lies
Zapraszam na mojego bloga
Ostatnio zmieniony przez aglaya 22 Maj 2008, 13:11, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum