Żakiecik jest śliczny, i jak Ci w nim ładnie. Króliki i inne zwierza tudzież owoce (marchew jest owocem wg UE, jak kto woli) podziwiam na blogu, ale na razie milcząco. Postaram się zdobyć na odwagę i kiedyś się wpisać :]
szaliczek jest fajowski:) taki ciekawy:) uwielbiam szaliki:) mam juz cala kolekcje jesienno zimowa:) zreszta nie mam wyjscia musze je nosic bo niestety jak tylko robi sie chlodno lub wieje mocny wiatr chodzby mi zimno nie bylo zawsze mnie kosci na buzi bola:( i to tak bardzo:( mama twierdzi ze to wina ioperacji jaka przeszlam kiedy mialam roczek ale nie wiem...moze... wiec owijam sie jak moge:)
Po pierwsze - wzór (moje ukochane winogrona)
Po drugie - jest bardzo elegancki ( haftka jest dobrą radą na zapięcie - agrafa byłaby kwiatkiem przy kożuchu, wzór sam w sobie jest bardzo ozdobny)
Po trzecie - może być doskonałym uzupełnieniem stroju ( bluzki czy żakietu), jest mały, przylegający do szyi, nie trzeba go zdejmować po rozebraniu się z wierzchniego odzienia.
Po czwarte - idealnie pasuje do łabędziej szyi modelki
Prześmieszne i przesympatyczne są te twoje króliki i kwiatki, a sweterek uroczy i bardzo ładnie w nim wyglądasz. I jeszcze szalik - elegancki, stonowany, po prostu super.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum