Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Lipiec 2008, 08:34
O proszę jak ładnie.Pani nie co starsza sie napracowała ale warto!!Bardzo wszystko to miłe dla oka, ażurek ładny i kolor do Ciebie pasuje !fason też niczego sobie, lubię takie :
A głowę urwało ?Ja wiem że przy wciąganiu brzucha ma się bardzo skupiony wyraz twarzy ale bez przesady
bluzeczka jak bluzeczka, mnie jednak intryguje modelka. Gagu, jeżeli to Ty , to nie wiem co nie wiem co myśleć o naszych listach i wymianach myśli i spostrzeżeń. toż to super figurka tylko do takich kobiecych bluzeczek. a bluzka oczywiście super i mimo prucia pięknie równiutko zrobiona. oczka jak na maszynie. brawo
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Sierpień 2008, 15:19
wiem, że nie jestem pierwsza, którą skusiła ta narzutka/ponczo, ale co mi tam, dla mnie sukces tym większy, że ja za szydełkiem nie przepadam, ono za mną też, ale jakoś nam się udało po wielokrotnych próbach . Podobno wzór robi sie dzień - dwa - ja robiłam miesiąc .
Oczywiście niebagatelne znaczenie miała szkółka Izuss.
Innym powodem do dumy jest zrobienie sobie fotki "majself", na razie idzie mi to nieostro, ale może lepiej kiedyś będzie:D.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum