mam podobną czapę, którą noszę już nie wiem który sezon. jest świetna- efektowna i praktyczna. w mojej zamiast dredów są frędzle. rewelacja wykonanie i świetna włóczka.
Hi hi, ja już w wieku "moherowych beretów" ale ta czapa podoba mi się bardzo, bardzo i jak mówiła drzewiej moja cioteczna wnusia " ja też bych chciałam" taką mieć
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Sierpień 2008, 15:21
prosta forma okazała się wcale nie taka prosta, bo koncepcji przyszłego użytkownika były miiiiiljjjjjony, ale w końcu jest
Włóczka Merino, 50%wełny, fajna, elastyczna, dość matowa. Na tę czapkę wyszedł prawie cały motek 50g /140 m. Boje się o mechacenie, ale to na pewno nie będą kołtuny, może lekki meszek.
Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Wysłany: 19 Październik 2008, 14:18
Czapeczka bardzo fajna, prosta, klasyka.A sweterek to już po prostu mniam jak marzenie
...........i te dwa guziczki frywolnie rozpięte nie ukazują niestety nic z małego co nie co
Czerwony berecik ma ładny wzorek.
Hobby: wszelkie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 553
Wysłany: 19 Październik 2008, 14:34
Gagu, szary sweterek jest przecudny!... No taki... mój...
Berecików co prawda nie lubię ( mam uraz z dzieciństwa ), ale wzór mnie zaintrygował- bardzo ciekawy... hm...
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Wysłany: 19 Październik 2008, 14:44
Szary sweterek bardzo mi sie podoba, z jakiejś ostatniej gazetki coś takiego mam też chcę zrobić, bardzo ładnie wyszedł Ale berecik miodzio - i bardzo ładna fotka
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1570 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 19 Październik 2008, 15:57
Gagu, i beret i sweterek śliczne! weszłam na stronę ze schematem sweterka i mnie natchnęło, że ja też taki chce, nawet mam identyczny kolor wełny jak na tamtych zdjęciach. zobaczymy jak mi wyjdzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum