Prezentuję w tym miejscu moją konkursową żabkę. Pierwszy raz brałam udział w konkursie na naszym forum. To świetna zabawa i wiele emocji.
Bardzo serdecznie dziękuję za oddane głosy
Gratuluję zwycięzcom oraz wszystkim uczestniczkom.
mnie ta zabka powalila na kolana. Jak ja zobaczylam to myslalam, ze skonam ze smiechu. Aranzacja super no i wykonanie pierwsza klasa. gratuluje poczucia humoru
moje zdanie jest podobne:
- żabka powaliła mnie swoimi uśmiechem i wyciągniętymi do przodu łapkami ...
- aranżacja zdjęcia, bo kto by nie chciał wypić kawy z żabką na starym mieście?
- samym faktem, że to żabka i w dodatku zielona, a ja co tu dużo mówić mam skłonności do rzeczy obu
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i właśnie z powodu wszystkiego tego co dziewczynki napisały powyżej Pani Żaba była moim typem nr jeden!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Ja też oddałam na nią głos i bardzo mi przykro że tak słabo wypadła w konkursie
Żabka była NAJPIĘKNIEJSZA NAJLEPSZA i NAJŚMIESZNIEJSZA i napewno jakiś chochlik wkradł się w wyniki
Mnie też ciekawi czy robiłaś ze wzoru? Może byś podesłała dla nieco mniej uzdolnionych szydełkowo
Też na żabcię głosowałam, bo dowcipna, oryginalna, pomysłowa i słodko się rozsiadła przy kawce, a jak zobaczyłam te jej grabki wyciągnięte, jakby mnie zapraszała i witała serdecznie, to aż się uśmiechnęłam z radością. Gosik, świetnie ją zrobiłaś Dla mnie numer 1
makneta Gagu rozella AgaMi kiga izuss1 rabilnka zebrzyca Milka Bergamotka
...tak, tak dziewczyny, chciałam Was wszystkie wymienić i serdecznie podziękować za te cudowne komentarze. Są dla mnie bardzo cenne, ponieważ szanuję Was jako craftladies i podziwiam Wasze dokonania.
Bardzo mnie cieszy, że żaba Was rozbawiła.
Konkurs "zielono mi" skojarzył mi się z "wesoło mi" i momentalnie przed oczami zobaczyłam zieloną żabę pijącą kawusię (bądź piwko ) wiosennym popołudniem.
Żaba powstała według własnego pomysłu. Do żaby zrobiłam aż trzy głowy: za duża, za mała i w sam raz. Jak każda szanująca się pani domu (w niedzielę wieczorem tuż przed końcowym terminem wysyłania zdjęć na konkurs) zorientowałam się, że nie mam mąki ziemniaczanej żeby wykrochmalić łapki żaby . Pozostało mi zrobić lukier i takim sposobem moja zielona dama ma słodkie łapki.......... nic tylko całować.
Tak właśnie ........ żaba ma na imię Monika . Świetny pomysł - to imię do niej pasuje, dzięki.
Kiedy byłam dzieckiem była chyba taka bajka pacynkowa z żabą Moniką i Kulfonem, ale nie jestem pewna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum