ale cudne rzeczy tworzysz takie proste, a jednoczesnie takie z dusza...
prze-sexowne podwiazki (zamowilabym zaraz sobie gdybym tylko juz zamezna nie byla...)
a okladki na ksiazki swietny pomysl i wierz lub nie ale wczoraj spacerowalam sobie z mezem i dzieckiem i wpadl mi do glowy pomysl na szydelkowe okladki na kalendarze na rok 2009 - myslalam zeby zamowic takich pare i pieknie obdziergac szydelkiem...
Wysłany: 10 Wrzesień 2008, 18:07 okładki na zeszyty ...
Rozella, Gagu, Alveaenerle, Revi, Poranna, Jantar, iz_igna miło mi, że wam się podobają moje okładki na zeszyty
alveaenerle napisał/a:
kiga, genialne! jak się kiedyś przeproszę z drutami, to skopiuję ten pomysł... mogę?
a proszę bardzo
iz_igna tak to już bywa, że ludzie maja podobne pomysły... czekam więc na Twoja szydełkowa wersję
na koniec jeszcze promień słońca - początkowo miał być cały niebieski, by kojarzył się z niebem...
dodałam mu jednak żółtego akcentu - gdyż smutne jest niebo bez słońca
i na koniec - okładka a la Barbie ... tym razem powstała okładka typowo dla nastolatki
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Kiga protestuję przeciwko przypisywaniu takich pięknych kolorów, wyłącznie nastolatkom. Mnie się wszelkie lila poprzez amaranty i fiolety baaardzo podobają.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
wiecie, naprawdę miło czyta się wasze komentarze, zwłaszcza po całym tygodniu pracy...
to takie promyki słońca dla mnie wszystkim wam więc dziękuję za miłe słowa
Gagu, rozella w ramach wyjaśnień - ta okładka była robiona dla nastolatki, którą nazywamy "lala" ...
stąd jej nazwa... ale zgadzam się z wami, że te kolorki są dla każdego
te jak i inne, bo przecież każdy z nas ma swoje ulubione zestawienia barw
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum