Maniaczka...rzeczywiście tytuł postu jest jak najbardziej adekwatny do tego co nam pokazałaś. Widać, że wykonałaś olbrzymią pracę, ale efekty są...że ho, ho.
No to mam problem,bo są dwa takie same tematy.W tym co teraz piszę nie chciała mi się str, załadować a tu taki psikus i się załadowała.Przed chwilą zrobiłam drugi taki sam temat,gdzie jest dużo więcej prac.Doradzcie jak się pozbyć jednego z tematów?
usuń dwa pierwsze rzędy zdjęć przez edytuj... albo napisz na pw do moderatora izuss1 lub zebrzyca - one ci pomogą - a swoja drogą kapitalne prace najbardziej przypadły mi do gustu spódnice - są prześliczne
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
że np bluzeczkę z ananaskowym karczkiem zrobiłaś w kilku wersjach kolorystycznych
i widzisz,człowiek już stary ,ślepy i nie doczytał.A tak na marginesie to uwielbiam robić ciuchy z motywem ananasów,lubię też dziubać takie różne "puperele"
Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 184 Skąd: z londynu
Ordery: Brak
Wysłany: 27 Luty 2008, 09:29
No nie, tego powiini zabronic!!! Kobieto a rece Ci nie puchna? Powinnas brac udzial w jakis maratonach. Baaaaaardzo mi sie podobaja Twoje prace i powalaja mnie na twarz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum