Ordery: Brak
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 20:58 pełen zachwyt
Przyznam sie na wstepie, ze forum czytam od pewnego czasu ale dziś postanowiłam sie zalogowac, żeby troche popisać Te zdjecia bluzeczek, sukienek, sweterów są obłędne! Sama dziergam mniej skomplikowane rzeczy, z reguły do ubrania bo... nie mam dziergających znajomych wiec przyznam nieskromnie - jak mam na sobie coś dzianinkowego to przyjemnie słyszec zachwyt typu "ojej, naprawde sama to zrobiłaś?"
Ale podziwiam Was dziewczyny za wasze zdolności "rozszyfrowywania" wzorów tylko ze zdjec. Ja nie jestem aż tak zaawansowana i żeby coś wydziergac to musze mieć co najmniej schemat wzoru (przeliczyć wzór na sweterek czy bluzeczke jeszcze daję radę) a jeszcze lepiej schemat całego ciuszka, hehehe
W każdym razie - chylę czoło przed Waszymi zdolnościami
Basia... SUPER !!! i wręcz hurtowe ilości..jak na mój malutki rozumek i kombinowanie ile czasu moze zająć zrobienie takiej tuniczki na przykład... naprawdę podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum