Wiek: 32 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 63 Skąd: Koninko k. Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Marzec 2008, 20:11
dziekuję
Hihi, też miałam początkowo wątpliwości co do kolorku, ale ostatecznie jestem zadowolona:) Takie żywsze kolorki troszkę mnie ożywiają:) Pozdrawiam
ale wklej jeszcze koniecznie ten "oryginalny" z gazetki dla porównania, bo moim zdaniem Twoja wersja jest miliard razy lepsza!
no i pragnę zauważyć coś jeszcze - Ula jest Mamą dwóch córeczek! tym bardziej podziwiam figurę! (zwłaszcza, że wiem, że to nie tylko na fotkach tak wygląda )
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Wysłany: 13 Marzec 2008, 20:16
Wszystkim pięknie dziękuję, dzięki Wam chce się dziergać jeszcze więcej
Izuś, bo się zawstydzam:) choć to miło jak się w moim wieku usłyszy taki komplement
Załączam zdjęcie oryginału. Tak naprawdę, mnie trochę inny wyszedł niechcący jestem za słaba żeby sama zaplanować zmiany Dekolt musiałam zmienić, bo żeby wyszedł dobrze serek trzeba by wziąć na końcu połowę motywu i przez to jest jak jest Pozdrawiam wszystkich serdecznie i idę dłubać kocyk na prezent dla dzidzi. Ulka-cebulka ;-)
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 10:35
Witam po przerwie. Chciałam pokazać co ostatnio wydziergałam. Wczoraj skończyłam kapelusik dla Landrynki. A wcześniej kocyk dla dzidzi i paputki. Mam nadzieję, że w ten weekend uda nam się zawieźć prezent małej Zuzi, bo przez chore oskrzela Laurki nie było możliwości. Pozdrawiam
Próbowałam wklejać wg. instrukcji, zaraz zobaczymy co mi z tego wyszło ;-)
Ostatnio zmieniony przez ullak 11 Kwiecień 2008, 10:50, w całości zmieniany 3 razy
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 10:39
hmm... nic nie wyszło...
Czy to może wina rozszerzenia? Teraz widzę, że w instrukcji jest jpg, a u mnie html.
No, do trzech razy sztuka ;-) Trzeba było wkleić inny kod z fotosika. Mam nadzieję, że zrobiłam ok i nie będę zabierać miejsca na forum. Gdyby jednak było nie tak, to bardzo proszę o podpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum