Wiek: 32 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 63 Skąd: Koninko k. Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Sierpień 2008, 12:04 Żółta bluzeczka
Dziękuję wszystkim za pochwały. Pokażę teraz bluzeczkę. Wydziergana w dużej części nad jeziorkiem w Kórniku. Po więcej szczegółów dotyczących bluzeczki zapraszam na bloga. Wybaczcie ślady rąk na szafie ;-)
fantastyczne bluzeczka! ja wprawdzie nie lubię szydełkowych przezroczystości i z pewnością nosiłabym coś pod spód, ale i tak chyba Ci ukradnę
no i cudnie zgrywa z tą opalenizną - widać, że bywasz nad jeziorkiem
i świetna druga fota!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Wysłany: 8 Sierpień 2008, 13:38
Dodzia, Izuss - dzięki
Iza, my nad tym jeziorkiem z Laurą dopiero koło osiemnastej, ja siedzę na leżaku tak aby mieć małą na oku, tyłem do zachodzącego słońca - stąd ten biały brzuch pod bluzką ;-) Cieszę się, że podoba Ci się zdjęcie - zwłaszcza, że robione były znowu samowyzwalaczem:)
Wysłany: 8 Sierpień 2008, 17:21
Dzięki Rooda Ja też chciałam trochę dłuższą, dorobiłam 4cm na dole, bo pierwotna długość jak dla mnie do bani była, mogłoby być jeszcze więcej, ale mi się nie chciało Dzisiaj ją trochę ponosiłam i dobrze się w niej czuję i na szczęście w biuście już tak nie ciśnie, jeszcze trochę i będę mogła pod spód włożyć bardziej nadmuchany stanik ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum