Pomogła: 4 razy Wiek: 31 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1358 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Czerwiec 2007, 08:08
Wspaniałe Nigdy nei zrobiłam niczego większego niż serwetka czy szydełkowy kwiatek i chylę czoła przed pracami wymagajacymi takiej cierpliwości i pracowitości!
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Grażynko - piękne bluzeczki zrobiłaś , bardzo równiutko i dokładnie i ciekawe wykończenia , super są no to teraz jesteś mi wzorem do naśladowania ...
zrobiłaś nawet tę do której się ja się przymierzam , czyli tę beżową- brązową z ananasowym karczkiem , ale ja chcę ją zrobić bez rękawów, mam ją w gazetce SWETRY nr 2 z 2004r, może pamiętasz z jakiej włoczki ją robiłaś i ile ci wyszło ?i czy łatwo się robi ten ananasowy karczek ?
śliczności! strasznie mi się podobają obie z karczkami! ale wszystkie bez wyjątku są piękne!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum