ej, no te rzęsy to kwestia tuszu, tyko i wyłącznie
a ładna jestem z natury
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 724 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 6 Październik 2007, 07:21
Och, Izuss - robota jak zawsze fantastyczna. I faktycznie bardzo dobrze Ci w tym kolorku. A co do natury - to zdecydowanie nierówno rozdaje - niektórzy dostali i talent i super urodę i mega wdzięk...
PS. Koniecznie musisz zrobić jeszcze jeden tutorial - jak sobie takie oczko zrobić...
Dziękuję dziewczynki. Komplecik został przetestowany we Wszystkich Świętych i spisał się znakomicie.
Kolejny, tym razem już cieplejszy komplecik - kapelusz (projekt własny) i szaliczek wg DROPS'a. Lubię takie kontrastowe zestawy na zasadzie "proste-ozdobne"
Na całość zużyłam niecałe dwa motki Kotka. Kapelusik szydełko 3,5, szaliczek 5,0mm.
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Iza
-piękny komplet (jesteś jak ta błysawica... ) moje oko bardzo mocno się "zawiesiło" na tym kapelusiku , zrobiłabym wreszcie coś dla siebie , ale nie umiem , może byś mnie nauczyła , co ? dziubasku ? króliczku ? myszko ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum