na początek stara bluzeczka-bezrękawnik z elementów. zrobiona ze snehurki, szydełkiem 1,5. na tył nie starczyło już cierpliwości do elementów - jest zrobiony *słupek - o. łańcuszka*
bardzo lubię ją nosić latem, zawsze na biały top (bo w "samotnym" beżu niezbyt mi do twarzy
(foto z komórki )
(tu widać, że przy tego typu ciuszkach podkrój pach nie jest niezbędny - sam się "zrobi")
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
kupiłam sobie za 4,50 gazetkę z szalikiem. ponieważ nie lubię szalików-dwumetrowców to część sprułam zostawiając kawałek długosci ok 70-80cm.
a z reszty zrobiłam sobie wczoraj beretkę. a z resztuni tego co zostało po beretce - dwie kuleczki, które przyczepiłam do bereciku
dzięki temu, za 4,50, mam taki oto komplecik:
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum