Prześliczne etui, zestawienie kolorków mnie zachwyca, łącznie z motylkiem. Tak sobie myślę, że jak się ma taki piękny narzędziownik to od razu robienie staje się milsze, jakieś takie bardziej świąteczne, z celebrą.
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 322 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 31 Maj 2008, 23:33
Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Nawet nie wiecie jaką mam teraz ochotę coś poszydełkować, ale obiecałam sobie być twardą i przynajmniej do czwartku skupić się tylko na nauce (a i tak nie mogłam się powstrzymać by w ramach przerwy choć na chwilę nie zajrzeć na forum)
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 322 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 26 Lipiec 2008, 12:14
Skoro można już rozwiać tajemnicę autorstwa zakładek, to przyznaję się do swoich. Oto i one. Dla Ivy maczki i driada z liści, bo jakoś przy przeglądaniu forum rzuciło mi się w oczka, że lubi fantastykę. Mam nadzieję, że driadę widać Dla Czerybki wybrałam bardziej abstrakcyjny wzorek w kontrastowych odcieniach zieleni. Mam nadzieję, że obu obdarowanym podobają się zakładeczki i że udało mi się choć trochę trafić w ich upodobania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum