grubszą niż snehurka
może być np Virginia Aniluxu, tylko tam nie ma melanży
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
Moim zdaniem to raczej grubsza włóczka. Może Kotek? Czterdziestka? Polanil? Jesli miałby być delikatniejszy to to Peonia, Mirelka. Raczej nie robiłabym tego szala z bawełny - listki i kwiat musiałby być krochmalony żeby się ładnie układał.
robiłam takie rzeczy z bawełny i układały się ładnie bez krochmalenia
proponuję bawełnę głównie dlatego, że akurat taki szaliczek wydaje mi się wyrobem "letnim" - a latem jakoś nie mam przekonania do akryli
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
W sumie to można go zrobić z każdej włóczki która się spodoba. Wydaje mi się że to raczej wełna/akryl po sposobie układania się łuków wokół szala. Choć przy przy powiększeniu kiepsko już widać.
Gdyby był opis lub chociaż podana grubość szydełka lub szydełek (te kolorowe kwiatki są z innego rodzaju włóczki) - łatwiej było dobrać materiał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum