Izusiu, jak żesz ja Ci dziękujęęęęęęę
Szukałam czegoś takiego, jak od zera do szydełkomastera
Jeśli chodzi o mnie, to bez rozwinięcia w full- wersję
I mam prośbę- jeśli, któraś z Was jest w posiadaniu baaaardzo prostych wzorów serwetek, to wrzućcie coś dla mnie, OK? Tak dla spróbowania
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
pamiętam. ale bluzeczki generalnie są mniej proste, niestety
_________________ pozdrawiam - iza
-----------------------
Dziewczyny nie wiem, może było, ale i tak strona naprawdę warta przypomnienia.
Wprawdzie po angielsku, ale napisane jak co wykonywać, czasem są obrazki, dodatkowo są angielskojęzyczne skróty a pod spodem masa linków szydełkowych
http://www.crochetnmore.com/123basics.htm
No teraz na te słowa trafiłam dopiero, i dostałam ataku śmiechu, bo dokładnie takie schematy sobie powybierałam na początek Ale myślę też, że takie rzucenie się na głęboką wodę sprawiło, że nie boję się czytać schematów i jak widzę coś nowego, to nie odrzucam, tylko rozgryzam.
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
bo tu mają być podstawy - schematy itd
a tam zajmujemy się wspólnym rozszyfrowywaniem
_________________ pozdrawiam - iza
-----------------------
mam pewien drobny problem zaczęłam robić serwetkę okrągłą i ona tak jakby mi się uwypukla i się zastanawiam czy serwetki tak mają czy ja coś robię nie tak??
_________________ Każdy z nas ma we wnętrzu muzyczkę, która mu akompaniuje. Jeśli inni ją także słyszą nazywa się to osobowość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum