eee tam
zawsze mozesz zrobic tak - zrobić i schudnąć "do bluzeczki" będziesz miała motywację i z góry określony planowany efekt myślę, że jest tego warta
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i || KONKJURS
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Chciałabym żeby to było akie łatwe... Od ok 3 lat jestem na tzw własnym garnuszku, jem tylko to co potrzebne organizmowi i nadal przybieram. Fakt, już nie tak dużo ale jednak
pamiętam o Tobie i postaram się pomóc
przy fotkach zapomniałam wspomnieć, że to takie miniaturki dla zobrazowania - w albumie schematy są bardziej czytelne
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i || KONKJURS
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1551 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Maj 2007, 18:33
Pierwsze i ostatnie cudo Na ostatnią tunikę już się łasiłam, to jest z jakiegoś katalogu chyba, więc wzorku nigdzie nie znalazłam - nio i jakby robiłam to bez kołnierza hehe Izuss a może rozpracujemy wzór - nie jest chyba ciężki z tego co widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum