Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1560 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 15:02 Regulamin działu "Coś za coś"
Na pewno będzie aktualizowany
Wymieniamy się artykułami potrzebnymi do rękodzieła a także i gotowymi wyrobami.
1.Tu nie sprzedajemy, a tylko wymieniamy się. Za podawanie cen, czy ich sugestię wątek będzie usuwany. Wymiana wywołująca konieczność zapłacenia w gotówce, przelewem lub jakąkolwiek inną formą płatności jest zabroniona.
2. Adres i inne danne osobowe wysyłamy na PW.
3. W tytule wątku musi być zawarta wstępna informacja np. wymienię szalik na kolczyki itd. szukam... itd.
elenuke, a można wstawić kilka zdjęć do wyboru, co ma się na wymianę? i czy muszę od razu napisać na co chcę wymienić czy mogę tylko wstawić zdjęcia i poczekać na ofertę, kto mi coś proponuje np. za takie i takie kolczyki albo broszkę?
3. W tytule wątku musi być zawarta wstępna informacja np. wymienię szalik na kolczyki itd. szukam... itd.
Moim zdaniem słowo wstępna oznacza, że można dopisać, że czekam także na inne propozycję... ale choć wiadomo co głównie kogoś interesuje, bo tak na zasadzie wymienie i nie wiadomo na co, to wogóle nie wiadomo co zgłaszać jak się podoba to co ktoś oferuje...
seremity, kiedy mi się wszystko może spodobać! dlatego właśnie pytam czy można zaoferować kilka rzeczy na wymianę - również na konkretną ofertę, np. ja pokazuję swoich 5 rzeczy, komuś coś się spodoba i pokazuje mi swoich 5 rzeczy, z których mogę coś wybrać. czy tylko można pokazać jedną rzecz z chęcią wymiany na coś konkretnego.
ele, jak juz rozwiejesz nasze wątpliwości, to można wykasować, prawda?
Pomogła: 5 razy Wiek: 26 Dołączyła: 02 Wrz 2006 Posty: 1560 Skąd: Kraków
Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 18:11
Kochene nie bosjcie sie mnie jestem dobra i fajna
A to o czym tu rozmawiacie to nie offtop A omówienie regulaminu.
Możecie pokazywać z 5-6 swoich rzeczy i pisać że chciałybyście w zamian np.szalik czy rękawiczki.
POprostu niech każda zrobi swój wątek wymienny
Właśnie uciekam z pracy :p
no dobra, to ja jeszcze zapytam - a czy można dwie rzeczy za jedną? chodzi o to,że np. torebka potrzebuje większego nakładu pracy i finansów niż np. kolczyki. czyli kolczyki+wisior byłoby bardziej sprawiedliwie.
Ele - żartowałam , sorrry
-ja bardzo chcę kolczyki np porzeczki , a teraz robie szal i duzy i maly ( ma to jakieś znaczenie do cos za coś ? np ilośc zuzytego materiału lub jego wartość bez robocizny - samowycena , po kosztach ?) czy poprostu : chcę i daje do wymiany, obojętnie za jaką cenę , ale za to i za to ( konkretnie ) jak to widzicie ? bo jak ja chcę to chcę obojętne mi jest czy dam za wiecej czy za mniej ? czy też to będzie na zasadzie : kto da więcej ? brrrrr chyba życie pokaże , ale pomysł kapitalny -wystawiam do nobla hi hi
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2560 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Wrzesień 2007, 19:57
Bergamotka, wydaje mi się, ze jest to kwestia indywidualnego umówienia się. Jezeli ktos za płaszcz filcowy chce jedynie kolczyki to chyba mu nie zabronisz?
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum